Категорії Інформація
Каси Додати подію
Авіатор
23 грудня 2022

Авіатор

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

РЦ «Промінь»
м. Луцьк, пр-т Президента Грушевського, 2

Про подію

Зустрінемося в Луцьку на концерті гурту "Авіатор"

Якщо вам потрібна романтика та веселощі, а також отримати позитивний настрій, тоді ви просто зобов'язані відвідати концерт гурту "Авіатор" у Луцьку 23 грудня. У РЦ "Промінь" вони пропонують послухати пісні за новою програмою "Мрію. Вірю. Люблю".

Хлопці з гурту обіцяють у цю дату найкращий політ музичною творчістю, де ви разом з ними заспіваєте їхні найкращі хіти як старі, так і нові. Тож не варто втрачати можливість насолодитися концертом улюбленого гурту. 

Квитки доступні на нашому сайті і купити їх можна в будь-який час. При цьому не потрібно нікуди ходити, весь процес здійснюється онлайн на цій сторінці.  

Концертна програма "Мрію. Вірю. Люблю"

Останнім часом хлопці з "Авіатор" приїжджають до міст, щоб продемонструвати свою музичну програму "Мрію. Вірю. Люблю", яка увібрала в себе найкращі композиції за 17 років існування гурту. 

Цей виступ змусить вас трохи понастольгувати і повеселитися одночасно. Але такі емоції завжди більш якісні, коли їх є з ким розділити. Тому рекомендуємо вам придбати квитки не лише для себе та відвідати захід у компанії друзів і близьких. 

Потрібно більше вражень? Чому б вам не зазирнути на афішу міста, щоб подивитися дати майбутніх подій

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код