Категорії Інформація
Каси Додати подію
Горі
03 грудня 2018

Горі

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр
м. Луцьк, Театральна площа, 2

Про подію

3 грудня о 19 годині у Драмтеатрі міста Луцьк відбудеться грандіозний виступ грузинського ансамблю «Горі». Шалений ритм, запальний спів, більше 30-ти виконавців. Запальні танці, від яких летять іскри!

Перед початком концерту представники колективу «Горі» у фойє театру пригощатимуть глядачів справжнім грузинським коньяком «Еріставі».

До слова, грузинське місто Горі — партнер міста Луцька з 2008 року, а танцюристи не вперше відвідають обласниний центр Волинської області. Рік тому вони уже побували в Луцьку зі своєю шоу-програмою та навіть викликали повний аншлаг!

Ансамбль «Горі» супроводжуватимуть депутат міськради муніципалітету міста Горі Заза Мезврішвілі, гендиректор колективу Георгій Цулукідзе та хореограф Гіа Чулухадзе.

Як зазначив Заза Мезврішвілі, дивитися виступ колективу з екранів телевізорів, це те ж саме, що цілувати красиву дівчину, вдягнувши противогаз. Адже вживу все сприймається інакше!

Варто зауважити, що 21 жовтня ансамбль «Горі» виступатиме на майдані Незалежності в Києві з нагоди 10-річчя закінчення війни в Грузії. Власне, місто Горі, в честь якого названий сам ансамбль, повністю згоріло через військові дії на території країни. Дозвіл на виступ ансамблю у столиці погодив Президент Петро Порошенко.

Артисти балету ансамблю «Горі» також беруть участь у всесвітньо відомому національному балеті Грузії «Сухішвілі».

Весь творчий колектив та організатори концерту з нетерпінням чекають зустрічі з Вами, шановні глядачі!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код