Категорії Інформація
Каси Додати подію
Rock MOZART Le Concert
13 червня 2022

Rock MOZART Le Concert

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр
м. Луцьк, Театральна площа, 2

Про подію

Rock MOZART Le Concert у Луцьку!

3 грудня 2021 року у Волинському музично-драматичному театрі відбудеться неймовірна рок-опера Rock MOZART Le Concert в Луцьку, яку побачили мільйони глядачів в усьому світі. Вольфганг Амадей Моцарт - перший бунтар і сміливий новатор в історії музики. Геніальний композитор і пристрасна натура відкриється вам зовсім інакше, завдяки рок-музиці, що перевершить всі ваші сподівання.

Крок за кроком глядачі рок-опери пройдуть весь життєвий шлях митця, повний протиріч. Він кохав Алоізію Вебер, але одружився з її сестрою - Констанцією. Він став віртуозним виконавцем завдяки батьку-скрипалю, але все життя стикався з його спробами “опустити сина на землю”. Він користувався успіхом у жінок, але найближчим його другом та порадником була рідна сестра Нанерль. І звичайно, найбільша загадка, яка бентежить сучасників - стосунки Моцарта і Сальєрі.

Рок-опера в Музично-драматичному театрі

Злети, падіння, перемоги і зради музичного генія, боротьба за щастя і право творити свою безсмертну музику - все це втілиться у неймовірному масштабному шоу, яке просто приголомшить глядачів. 100 артистів, які вийдуть на сцену у супроводі симфонічного оркестру. Яскраві костюми та сучасна сценографія, сім солістів, рок-бенд та хор. Rock MOZART Le Concert - стала справжньою подією у світі музики.

Прем'єра цього незабутнього шоу відбулася 2009 року у Парижі. 28 рок-хітів, які розповіли захоплюючу історію видатного музиканта і закохали у себе витончену французьку публіку. MOZART L'Opera Rock - це перший мюзикл, який було знято у форматі 3D, за свій успіх він по праву отримав “діамантовий” статус. Ця історія про музику і композитора поза часом сама стала живою легендою!

Щоб потрапити на Rock MOZART Le Concert в Луцьку, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Луцька шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти всією родиною в Луцьку? На рок-оперу Rock MOZART Le Concert!

  • Революційна постановка про першого музичного бунтаря
  • Неймовірно масштабна рок-опера світового рівня
  • Незабутнє шоу на честь геніального композитора
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код