Категорії Інформація
Каси Додати подію
СКАЙ НАПРОЛОМ
23 квітня 2023

СКАЙ НАПРОЛОМ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

РЦ «Промінь»
м. Луцьк, пр-т Президента Грушевського, 2

Про подію

Весняний тур рок-гурту «СКАЙ» та їх концерт у Луцьку

Вже скоро шанувальники гурту «СКАЙ» будуть слухати пісні з нового альбому «Напролом» на роботі та вдома, в гостях з друзями чи за святковим столом. Але ніщо так не подарує яскравих вражень, як живий концерт.

23 квітня рок-гурт приїздить до Луцька, щоб разом з жителями цього славного міста заспівати хіти нового альбому. Зустріч планується у РЦ «Промінь» і квитки на подію вже можна купити. Тому скоріше хапайте можливість, щоб порадувати себе та близьких якісною музикою улюбленого гурту.

Чи варто подивитися інші концерти у Луцьку? Обов'язково зазирніть до афіші, ви там точно знайдете багато цікавих подій для себе чи у подарунок.

З весною у серці та «Напролом» до Перемоги

Творчість гурту «СКАЙ» - це відображення сучасних подій; це реакція на біль, втрати; це пророче майбутнє. З огляду на тексти пісень нового альбому «Напролом» вже скоро ми маємо святкувати Перемогу. Та це може бути правдою, бо українці всім серцем вірять, допомагають один одному та підтримують тих, хто цього потребує.

Олег Собчук разом зі своїм колективом будуть співати, щоб надихнути кожного незламною силою, наділити життєдайною енергією творчості. 

Та пам'ятайте, цей концерт – це допомога нашим воїнам, бо частину коштів з події хлопці з гурту передадуть на потреби захисникам.

Чекаємо на тебе і твоїх друзів! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код