Категорії Інформація
Каси Додати подію
Жадан і Собаки
23 січня 2023

Жадан і Собаки

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Versailles Club
проспект Президента Грушевського, 2

Про подію

Зустрічайте шалений концерт від гурту «Жадан і Собаки» у Луцьку

Чому шалений? Бо творчість гурту «Жадан і Собаки» здебільшого можна так і назвати. Але це тільки в хорошому сенсі. Тому якщо ви хочете крутого, запального, драйвового та шаленого концерту й ви будете у Луцьку 23 січня, то давайте до Versailles Club (пр. Президента Грушевського, 2) на концерт «Жадана і Собак».

Ще думаєте? Тільки не довго, бо квитки купують швидко.

Хочете більше емоцій й вражень? Тоді вам потрібно придивитися до всіх подій у Луцьку. Впевнені, що й тут ви знайдете для себе та близьких круті концерти та вистави.

Гурт «Жадан і Собаки» лікує від тривоги

Колектив виник у 2000 році, а починався він як проєкт, де до віршів Сергія Жадана підбирали музичний акомпанемент. Лише через деякий час, після випусків декількох альбомів, вірші перетворювалися на пісні. А згодом й з тими піснями відбувались метаморфози – вони ставали хітами.

Тепер «Жадан і Собаки» їздять українськими містами, де їх зустрічають з відкритим серцем. Та що казати? Їх запальні концерти відвідують й за кордоном, коли гурт відправляється, наприклад, у тур Європою.

Цього разу рок-банду зустрічатиме Луцьк. Та пам’ятайте, що цей концерт має на меті зібрати повну залу, щоб не тільки подарувати вам драйвовий настрій, а зібрати кошти на потреби ЗСУ. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код